Tanıtım Ajans bu yıl da geleneği bozmayarak çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
İftara Tanıtım Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çakır, ailesi, çalışanları ve çalışanların aileleri katılım sagladı.
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çakır geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, katılım sağlayan tüm çalışan ve ailelerine teşekkür etti.
Tanıtım Ajans olarak zor bir sektörde çalıştıklarını belirten Çakır, “Her gün büyüyen hizmet sahamız ve yeni projelerimizle, yoğun geçen iş tempomuzda bazen mola verip birbirimizi hatırlamamız da gerekiyor.
Bu sebeple çalışma hayatı eksenimizde sosyal hayata dair uygulamalar çok önemli.
Bizler şirket personelimiz ile her zaman iç içe ve bir abi kardeş çerçevesinde bu günlere geldik.
Şirketimizin bugünki konumuna gelmesinde tüm arkadaşlarımızın emeği oldukça çok.
Her geçen gün büyüyen Tanıtım Ajans Firmamız çalışanlarımızın mutluluğu ile başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir.
Bu tür organizasyonlarla tüm personelimiz bir araya gelerek daha iyi kaynaşma ve samimiyet ortamı gelişiyor.
Buda şirketimizin başarısında büyük rol oynuyor.
Nefsimize hakim olmayı, vicdanımıza teslim olmayı öğreten bir aydayız; Geldiğimiz bu günlerde birlik, beraberliğe, bunu yalnızca Tanıtım Ajans olarak söylemiyorum, esas itibariyle ülkemizde de birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğunu, Ramazan'ın bizlere, hepimize, tüm Türkiye'de yaşayanlara tekrar düşündürmesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.
Biz TANITIM AJANS olarak iyi ve kötü günde birbirimizin yanında olmaya özen gösteren büyük bir aileyiz” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
İncilipınar Mah. Kepkepzade Park İş Merkezi C Blok Kat: 2 No: 6 Şehitkamil/Gaziantep